Написать отзыв
 

Изображение капчи


Олег та Олена
Величезне ДЯКУЮ цьому ритуальному бюро, а саме Андрію - людині з якою безпосередньо мав контакт. Відгукнулись вночі, домовились на ранок, вчасно приїхали та допомогли пройти всі ці важкі процедури. Вразила людяність Андрія, все було зроблено не механічно а якось душевно зі співчуттям та скорботою. Ще раз висловлюю свою велику подяку Андрію за його працю!!!

07.08.2022
Ірина
Втрата домашнього улюбленця це завжди важкий момент, а ви допомогли нам його пройти. Приїхали в чітко вказаний проміжок часу, були максимально тактовними. Постійний зв'язок на всіх етапах, швидка відповідь на питання які виникали в процесі. Забрали прах в день видачі і відправили Новою Поштою разом із документами з моргу і крематорію. Дякую за вашу роботу!

03.08.2022
Світлана

Все зробили делікатно, оперативно і професійно. Рекомендую без жодних вагань. Я переживала, як все відбуватиметься, але ставлення представника сервісу було максимально тактовним. Дякую і рекомендую!


03.08.2022
Анастасія
Подзвонила і домовилась аби в цей же день забрали собаку. Приїхали додому на зазначений час, на наступний день забирала прах за вказаною адресою. Все дуже оперативно, дякую!

02.08.2022
Любов

Велике дякую за те, що Ви є! Було б в рази складніше все пережити коли б не та увага, акуратність, розуміння співробітників компанії, які з щирим співчуттям виконали роботу, з якою я в такій момент просто не в змозі впоратися. То чим Ви займаєтеся, дуже потрібна справа. Дякую, за добре виконану роботу!


02.08.2022
Анастасія
Дякую компанії Pet-ritual за допомогу в такій не легкій справі. Наш улюбленець був з нами не довгий проміжок часу, але залишив свій відбиток в наших серцях. Дуже вдячна за гарний сервіс, все зроблено швидко і цивілізовано.

02.08.2022
Віталій
Оперативно, постійний супровід.

02.08.2022
Тетяна
Дякую за чуйність, делікатність та оперативність, пан Андрій. Дуже важливо в такі хвилини відчувати підтримку та розуміти, що все робиться, як і повинно робитись. З максимальною обережністю до почуттів та співчуттям і порадою. Дуже вдячні за Вашу нелегку працю!

29.07.2022
Артём
Рекомендую. Приехали в клинику и забрали нашего котика, отвезли на кремацию. Предоставили полную информацию сначала по телефону, потом при встрече, а потом прислали документы из крематория и инструкцию как забрать прах. Из крематория мы забирали прах сами. Но была предложена услуга отправить Новой почтой. И что самое важное - отношение человеческое, что очень важно в такой тяжёлый момент.

28.07.2022
Олена

Щиро дякую співробітникам фірми Андрію і диспетчеру Анні за якісні і професійні послуги. Всі послуги надаються оперативно і з душею. Бажаю співробітникам і фірмі процвітання.


20.07.2022
Марат
Гарний сервіс в непросту хвилину. Дякую.

20.07.2022
Ирина
Я очень благодарна вам , за то что именно вы были с нами рядом в такой тяжёлый момент!!! Нашла контакт в интернете, врач умничка , внимательный , профессионал!!! По кремации вопросов нет!!! Все во время , четко и быстро!!! Спасибо большое!

17.07.2022
Євгенія
Дуже вдячна за дпомогу у скорботну хвилину. Все зроблено швидко, цивілізовано і з розумінням.

16.07.2022
Дмитро
Дякую за розуміння і швидку роботу у складний момент!

16.07.2022
Галина

Дякую за розуміння і підтримку. Все вчасно і швидко. Дуже вдячна за співчуття в такі хвилини.


16.07.2022
Дайана

Благодарю вашу компанию за оперативное и тактичное обслуживание. Объяснили разницу между общей и индивидуальной кремацией и подсказали , что можно посадить дерево с прахом котика , как вечная память. Мужчина был очень вежлив и внимателен. В таких ситуациях это очень важно. Также вам скидывают документы и фото на фоне самого крематория и вы полностью уверены , что вашего питомца кремировали, а не просто выбросили в мусорник.


07.07.2022
Константин
Спасибо большое компании. Сработали быстро в течении пары часов, приехали за моим шиншиленком прямо под дом. Очень удобный сервис, а главное с заботой об экологии, что актуально в наши дни. Однозначно рекомендую!

05.07.2022
Ирина

Очень благодарна за деликатную и оперативную помощь в тяжёлый для меня час. Буду рекомендовать вас знакомым, когда придёт и в их жизнь печаль .


04.07.2022
ЄВГЕН

ЖАЛОБНІ ДІЇ СТОСОВНО НАШОГО УЛЮБЛЕНЦЯ ЗРОБЛЕНІ ШВИДКО, ЧІТКО ТА В ОГОЛОШЕНИЙ ТЕРМІН. ДЯКУЮ


04.07.2022
Ганна
Звертались до компанії з приводу смерті нашого улюбленця Марселя. Все зробили дуже швидко і чітко. За одну годину представник компанії вже був на місті і запропонував варіанти відносно рятувальних послуг. Ми дуже вдячні за розуміння і чіткість.

02.07.2022